Vetokoukku korulukko – lisäsimme uudet korulukotKauppaamme saapuivat uuden tyyppiset korulukot – vetokoukkukorulukot. Tämä lukko ei ole ”seksikäs”, siis ei mitenkään kiinnitä huomiota. Itsekään en huomannut sitä, mutta Päivi kyseli ja ehdotti tätä lukkoa joten minäkin aloitin etsimään tietoja mekanismista ja lukosta. Päätin että kokeillaan, mekanismi tuntui hyvältä. Me kaikki tiedämme että esimerkiksi rannekorun lukko on haasteellinen – jos se ei pysy kunnolla kiinni tai se on vain hankala saada kiinni yhdellä kädellä. Tässä on siis lukko, joka pysyy kiinni. Itsekin menen kokeilemaan heti seuraavaan koruun. Suuri kiitos Päiville tästä ehdotuksesta. 
Vetokoukku korulukko, korutarvikkeet


Päivi kokeili tätä vetokoukku lukkoa ja tässä on kuva hänen korusta ja hänen arviointi. Kiitos kuvasta ja arvioinnista.
”Nämä auton vetokoukun näköiset lukot toimivat kuten nepparit, ei mitään hankalia liikkuvia vipuja. Tämä lukko on helppo avata sekä sulkea yhdellä kädellä, asia jota kaikki olemme kaivanneet rannekoruihin.
Kokosin kuvan helpon rannekorun siemenhelmistä, japanilaiset ceylonvalkoiset kokoa 8/0 ja vihreät Preciosa kokoa 6/0, RAW -pistolla. Olen käyttänyt testikorua runsaan viikon ja olen useita kertoja päivässä avannut ja sulkenut lukon. Mitään löystymistä ei tunnu. Kun lukon painaa kiinni kahden sormen välissä alta ja päältä se myös pysyy napakasti kiinni siihen asti kunnes lukon avaa nostamalla rengas koukusta kynnenkärjellä. Hyvä ja helppo lukko, tyylikäs ja yksinkertainen käyttää. Tällaisia eri värisiä rannekoruja tulen tekemään varmasti lisää ja tämä lukkomalli on nyt uusi suosikki monenlaisiin koruihin!”
 
Vetokoukku korulukko, korutarvikkeet

Vetokoukku korulukko, korutarvikkeet

Vetokoukku korulukko, korutarvikkeet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Helmityöalustat

Olemme tuoneet kauppaamme täysin uudet helmityöalustat sekä siemenhelmien lajittelijan . Siemenhelmen lajittelija on erityisen hyödyllinen...

Suositut