Senjan korutSenja on suhteellisen uusi koruharrastaja, mutta hän aina pystyy yllättämään minut. Hän on todella taitava ja hänen korut ovat yksinkertaisesti täydelliset, viimeistelty hyvin. Nyt aloitamme esittelemään Senjan töitä. Tässä on ensimmäinen – kaulakoru joka on tehty Rulla helmistä,Toho siemenhelmistä ja pyöreistä lasihelmistä. Aivan upea (minäkin haluan sen itselleni)


Kaulakoru, Rulla lasihelmet, Toho siemenhelmet, Tsekkiläiset lasihelmet


Senjan seuraava kaulakoru riipuksella. Riipukseen Senja käytti Swarovski rivoli, SuperDuot, Toho siemenhelmet. Upea koru arkeen tai juhlaan.

Kaulakoru, Swarovski rivoli, Superduo, Toho siemenhelmet


Tämä korusetin Senja teki kolmioista. Te, jotka teette siemenhelmistä koruja, tiedätte miten paljon töitä tässä korusetissä on. Koruun on käytetty Toho siemenhelmet ja tsekkiläisetlasihelmet.  Mahtava työ.
Kaulakoru, Toho siemenhelmet, Tsekkiläiset lasihelmet


Senja teki tämän rannekorun Toho siemenhelmistä ja Superduoista. Tämä on upea malli, myös Rulla helmet käy hyvin tähän malliin. Taas tuli hieno.

Rannekoru, Toho siemenhelmet, Superduo lasihelmet


Senjan seuraava rannekoru on kaksi-puolinen. Molemmilla puolilla on eri väri. Pidän tästä Zig-zag muodosta. Tämä on periaatteessa 2 korua yhdessä korussa. Vai mitä? Tähän koruun on käytetty Toho siemenhelmiä.

Rannekoru, Toho siemenhelmet

Rannekoru, Toho siemenhelmet

Ja tässä on Senjan rannekoru, taas tuli upea. Rannekoru on tehty särmikkäistä helmistä, Toho siemenhelmistä.

Rannekoru, Toho siemenhelmet, Särmikäät lasihelmet. tsekkiläiset lasihelmet
 Kiitos Senja tästä. En voi kuin todeta että Senja on oppinut tosi paljon lyhyessä ajassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Kirurginteräksiset korvakorupohjat

Täydensimme kirurginteräksiset korvakorupohjat Nämä korvakorupohjat voidaan käyttää monella tavalla, vain mielikuvitus rajoittaa. Kirurgin...

Suositut