Elegantti vanhojen tanssiin - itse tehty siemenhelmirusetti

Tiedättekö sen tunteen, kun haluaisitte täydentää tärkeän tilaisuuden asun pienen henkilökohtaisen kosketuksen avulla? Minä päätin tehdä juuri niin ja loihtia siemenhelmirusetin vanhojen tansseihin. Käytin projektiin laadukkaita Preciosa siemenhelmiä, koko 10/0, ja päädyin lopulta luomaan kauniin rusetin ilman valmiita ohjeita peyote-pistolla.
Innostuin, kunnes huomasin, että rusetti oli hieman liian löysä omaan makuuni. Ratkaisu löytyi kuitenkin ompelemalla tukimuoviverkkoa rusettini nurjapuolelle. Tämä pieni säätö toi projektini täydellisyyteen ja varmisti, että rusetti istuu täydellisesti kauluspaidalla.
Siemenhelmistä tehdyn rusetin valmistaminen ilman valmiita ohjeita vaati hieman kärsivällisyyttä.. Sain luotua yksilöllisen ja persoonallisen lisän juhla-asuun, joka erottui joukosta.

Siemenhelmirusetti vanhojen tanssiin - Preciosa siemenhelmet, peyote-pisto, korutarvikkeet edullisesti netissä - helmikauppa koralek
Siemenhelmirusetti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Helmityöalustat

Olemme tuoneet kauppaamme täysin uudet helmityöalustat sekä siemenhelmien lajittelijan . Siemenhelmen lajittelija on erityisen hyödyllinen...

Suositut