Satiini-nyöri 1mm – mikromakramee

Satiini-nyöri 1mm sopii loistavasti kumihimon lisäksi myös mikromakramee opetteluun, solmujen harjoitteluun.  Kuvissa ja videoissa kaikki näyttävät todella helpolta, mutta sitten kun itse yrittää tehdä, huomaa ettei se ole ihan noin helppoa. Satiini-nyöri 1mm on sopivasti paksu, pysyy muodossa hyvin, mutta se on pehmeä joten solmut on helppoa tehdä. Koska sen läpimitta on 1mm, näet helposti miten solmut onnistuivat. Vaikka harjoitellaan, silti on kiva saada jotakin aikaiseksi. Eli tässä ovat todella helpot rannekorut, joissa harjoittelet perus mikromakramee solmut ja samalla saat upeat rannekorut. Ne ovat kauniita sellaisenaan tai voit pitää ranteessa enemmän yhtä aikaa. Niiden tekeminen sopii myös lapsille.

Tässä on englanninkielinen video, missä todella hyvin näytetään miten solmut tehdään. Videossa näytetään hitaasti yksityiskohdat, joten englanninkielen taitoa ei tarvita tekniikan ymmärtämiseen.

 


Mikromakramee - rannekorut - satiini-nyöri - korutarvikkeet
Mikromakramee - rannekorut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Helmityöalustat

Olemme tuoneet kauppaamme täysin uudet helmityöalustat sekä siemenhelmien lajittelijan . Siemenhelmen lajittelija on erityisen hyödyllinen...

Suositut