Hiuskoristeet, rannekoru – helmivirkkaus

Minä en pidä rannekoruista joissa ei ole lukkoa. Ulkonäössä ei ole mitään vikaa, mutta ne eivät sovi minun käteen. Tämä on kuitenkin rannekoru jossa ei ole lukkoa, mutta se istuu sopivasti käteen. Rannekoru on virkattua kumilankaa (0,5mm). Käytin Toho siemenhelmet 11/0 ja 4mm pyöreät lasihelmet. Sekä siemenhelmet että lasihelmet pujottelin kumilankaan niin että tein lenkin korulangasta helmineulaan ja sen kautta pujottelin helmet. Virkkasin vain ketjun, jokaisessa ketjussa on 5 helmet. Kuulosta ehkä vaikeammalta kuin se oli. Tämä oli aika nopeasti tehty. Lopussa tein solmut ja laitoin tipan liimaa. Stretch magic kumilankaa on sileä, helmet liikkuvat todella hyvin sen päällä, helmien pujottaminen on vähän hitaampaa, mutta sekin sujuu. Tämä rannekoru on hyvä myös lapsille.
Rannekoru - helmivirkkaus, Toho siemenhelmet, lasihelmet, kumilanka - korutarvikkeet hetissä
Rannekoru, helmivirkkaus

Hiuskoristeet on tehty sama tavalla kuin rannekoru, se on vain lyhyempi. Se on ihan kiva tukassa, erilainen kun monet muut hiuskoristeet. Jos teet hiuskoristeen älä tee liian isoa.
Hiuskoristeet, Toho siemenhelmet, lasihelmet, kumilanka - korutarvikkeet netissä
Hiuskoristeet - helmivirkkaus



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Helmityöalustat

Olemme tuoneet kauppaamme täysin uudet helmityöalustat sekä siemenhelmien lajittelijan . Siemenhelmen lajittelija on erityisen hyödyllinen...

Suositut