Puhelinkotelo


Minun haave on ollut (todella pitkään kuten tiedätte) saada käsilaukku joka olisi koristettu helmillä. Koska minulla ei ollut kokemuksia miten voisin toteuttaa tämän, päätin että kokeilen ensin pienemmällä työllä – puhelinkotelo.
Lasihelmet ovat painavia, joten ideana oli se että vain kotelon ja toivottavasti myöhemmin käsilaukun läppä ovat koristeltuja.
Tässä puhelinkotelossa halusin kokeilla:
- Miten helposti ja miltä näyttävät Rose Montee helmet? Minusta hyvältä ja ne ovat erittäin helppoja ommella.
- Voinko ensin leikata läpän mallin, sen jälkeen ommella helmet päälle – yleensä tehdään niin että muoto vain piirretään helmikirjontapohjaan, ommellaan helmet päälle ja sitten leikataan. Onnistui se ihan hyvin ja juuri tässä tuli esille että tämä helmikirjontapohja ei rispaannu, pysyy muodossa, siihen on aika helppo ommella ihan reunan myötäiset helmet.
- Ja koska tämä on harjoitustyö isompaan projektiin, halusin kokeilla miten kiinnitän läpän. Pienemmät riipukset liimataan (käytän erikeepperiä) ja ommellaan reunoille helmet. Mutta tämä on vähän painavampi joten en halunnut että se on vain liimattu ja kiinni vain reunoista.  Lopuksi päätin että läppä ommellaan. Se meni ihan hyvin.
Nyt pitää vain tehdä lopuksi hihna (Kumihimo-tekniikalla).
Koska itse en osaa kovin hyvin ommella, mutta halusin silti että kotelo näyttä hyvältä, pyysin Satu Ruokamoa ompelemaan minulle kotelon. Satu opettaa mm. käsilaukkujen tekemistä Työväen opiston kursseilla, voit osallistua hänen kurssille. Voit osallistua hänen "Tilkuista kukkaroita  ja kasseja" -kurssille Karkkilan työväenopistossa. Kurssi alkaa 10. tammikuuta.

Puhelinkotelo - helmikirjonta - Rose Montee - helmikirjontapohja, siemenhelmet
Helmikirjonta - Rose Montee, siemenhelmet


Puhelinkotelo - helmikirjonta - Rose Montee, siemenhelmet, helmikauppa netissä, korutarvikkeet, askartelutarvikkeet
Puhelinkotelo - helmikirjonta - Rose Montee, siemenhelmet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Helmityöalustat

Olemme tuoneet kauppaamme täysin uudet helmityöalustat sekä siemenhelmien lajittelijan . Siemenhelmen lajittelija on erityisen hyödyllinen...

Suositut