Kumihimo on himo…Kumihimo on himo… Ja ei vain minun. Asiakas näytti korut sanalla: ”Harjoittelin vähän Kumihimoa”. Aika hyvä harjoittelu, aivan upeat korut. Kiitos kuvasta. Upeat korut ja hienot väriyhdistelmät.Kumihimo kaulakoru, rannekorut, Toho Myiuki Siemenhelmet, S-lon lanka


Tuula teki satiininauhoista (Rattail) kaulakorun. Värit on upeasti yhdistetty, kaulakoru on raikas ja tyylikäs. Kiitos kuvasta.

Kumihimo kaulakoru Rattail satiini nauha, helmikauppa
Paulan Kumihimo kalakoru. Koruun on käytetty Toho siemenhelmet 8/0 ja S-lon lanka (bead cord). Paula yhdisti upeasti voimakkaat värit. Korusta tuli tosi upea. Kiitos kuvasta.
 
Kumihimo kaulakoru, rannekorut, Toho Myiuki Siemenhelmet, S-lon lanka
 Voin sanoa että aina on kiva nähdä miten erilaiset ihmiset käyttävät eri värit. Meillä jokaisella on oma ”värimaailma”, joten rohkeasti vain yhdistä omat mielivärit. Me aikuiset mietimme usein liian paljon sopiiko tietty väri toisen kanssa vai ei. Silloin kuin lapsille annetaan mahdollisuus valita värit, koruista tulee upeat ja huomasin että 90% tekee samanväriset korut kuin mikä on juuri sillä hetkellä heidän vaatteissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Helmityöalustat

Olemme tuoneet kauppaamme täysin uudet helmityöalustat sekä siemenhelmien lajittelijan . Siemenhelmen lajittelija on erityisen hyödyllinen...

Suositut