Kumihimo kaulakorutKesällä monelle on tulossa juhlat ja silloin hieno kaulakoru on kiva lahja tai voit tehdä itsellesi, joten sinulla olisi jotakin erilaista ja ainutlaatuista. Kumihimo tekniikka on helppo ja hauska tehdä ja se on myös nopea. Tässä korussa käytin samanväriset tsekkiläiset särmikkäät lasihelmet 4mm ja 3mm. Särmikkäät helmet oli helppoa pujotella S-lon lankaan ja koru oli hetkessä valmis ja juhla voi alkaa.
Kaulakoru, Kumihimo, tsekkiläiset särmikkäät lasihelmet


Tässä korussa vaihdoin kuviot. Lisäsin myös isoreikäiset donitsihelmet. Tämäkin koru on tehty Kumihimo tekniikalla.
Kumihimo kaulakoru,Toho siemenhelmet, tsekkiläiset lasihelmet


Tässä korussa yritin liikaa, halusin kokeilla Toho magatama siemenhelmet ja samalla vaihtaa kuviot. Se on tehtyKumihimo tekniikalla. Koru oli pitkään kesken, sain sen vihdoinkin valmiiksi, mutta en ole tyytyväinen miltä se näyttää. Helmet pujottelin S-lon lankaan viime vuona ennen lomaa ja ajatus oli että teen sen lomalla. Kuviossa oli 12 helmeä, sen jälkeen tuli vaihto. Lomalla huomasin että laskeminen 12 saakka on minulle vaikea (luulin että sen osaan), jouduin purkamaan ja pujottelemaan jokusen kerran uudestaan. Tässäkin tuli esille se että itse kiristän aika paljon, siis minulla on ”tiukka käsiala”. Toho Magatama helmet (pisarahelmet) eivät sietäneet tätä kovin hyvin, kuvio on paikka paikoin epäsäännöllinen. Toho Magatama (pisara) helmet sopivat Kumihimoon, tekisin vain yksinvärisen korun. Pisarahelmet antavat riittävästi vaihtelua ja elävyyttä niiden muodon ansioista. Opin että joskus vähemmän onkin enemmän.

Kumihimo kaulakoru,Toho siemenhelmet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Helmityöalustat

Olemme tuoneet kauppaamme täysin uudet helmityöalustat sekä siemenhelmien lajittelijan . Siemenhelmen lajittelija on erityisen hyödyllinen...

Suositut