Rannekorun tekeminenOnko tuttu tunne? Teet ajallisesti vaativampaa korua, jossa pitää improvisoida, siis mallia ei ole. Minun tapauksessa korun tekeminen riippuu TV-ohjelmasta, teen koruja illalla ja katson TV:tä. Huomasin ihan suoran vaikutuksen TV ohjelmista – huonompi ohjelma, nopeammin on koru valmis.
Ensin näen päässä ja kuvittelen minkä näköinen korusta tulee. Sitten innoissani aloitan ja huomaan melko pian ettei se tule näyttämään siltä mitä ajattelin. Alkuperäinen innostus vähenee, koska joudun suunnittelemaan uudestaan ja vielä rajoituksena on materiaalin käyttö ja tekniikat, haluan edelleen korusetin. Muutan ideaa, tässä tapauksessa ei materiaalia, koska haluan rannekorusetiin – pöllö kaulakoru on jo tehty. Sitten teen, askel kerrallaan, ideana on se että ”katsotaan miltä se näyttää”. Vihdoinkin olen tyytyväinen ja jatkan tekemistä. Rannekorun teen osista, jotka ompelen yhteen. Tässä tilanteessa en halua lopettaa lankoja, koska en tiedä vielä mitä mihinkin voisin tehdä.  Jonkun ajan jälkeen huomaan että langat menevät sekaisin keskenään. Enää ei ole paljon innostusta jäljellä, kun huomaan ”taas se lukko – miten mä teen sen ja minkälainen.” ensin haen kaikki lukot ja katson mikä sopii. Ei mikään niistä, joten on selvä että joudun tekemään lukonkin. Tässä vaiheessa sisu korvaa innostusta ja teen vain se takia koska haluan edelleen rannekorun käyttöön. Nyt näen jo valoa tunnelissa, lukon tekeminen on selvinnyt ja on osittain tehty, koru on suunniteltu loppuun ja jopa lopetin ensimmäiset langat. Nyt taas innostus on takaisin, teen innolla loppuun ja toivon että korusta tule käyttökelpoinen. Tiedän jo nyt, että siitä tule minulle hyvin arvokas korusetti. Samalla päässä suunnittelen seuraavan korun, niitä ei voi olla liikaa. 
Rannekorun tekeminen, Toho siemenhelmet, O bead lasihelmet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Kirurginteräksiset korvakorupohjat

Täydensimme kirurginteräksiset korvakorupohjat Nämä korvakorupohjat voidaan käyttää monella tavalla, vain mielikuvitus rajoittaa. Kirurgin...

Suositut