Kaulakoru Superduo lasihelmistä



Superduot ovat maailmalla erittäin suosittuja. Syy miksi, selviää vasta, kun niitä alkaa käyttämään, silloin huomaat miten hyvin ne ovat suunniteltu. Yksi Superduo lasihelmi ei näytä mitenkään erikoiselta, enkä itse ymmärtänyt miksi sen muoto on juuri noin tehty – helmi jossa ovat 2 reikää, mutta heti kun niistä tehdään koru tai esine huomaat miten hyvin ne asettuvat yhteen ja miten upeat kuviot ne muodostavat. Itse huomasin jo viime vuonna kuin keskustelin Superduon lasihelmien suunnittelijan kanssa, että tämän muodon takana on paljon ajatustyötä, paljon laskelmia, paljon kokemusta lasista ja kristallituotannossa, hyvä mielikuvitus, ja paljon töitä. Yksikertaisesti sanottuna – erinomaiset helmet, nostan hattua sekä muodon suunnittelijoille että pintakäsittelyn ja värien suunnittelijoille.
Tässä on tehty yksinkertainen koru. Joskus haluan käyttää pientä korua ja tämä on tehty nopeasti, se on silti juuriSuperduo:n lasihelmien muodon takia upea ja näyttävä. Jos et vielä ole uskaltanut käyttää Superduo lasihelmiä, voit aloitta tästä. Jos tarvitset ohjeen, ilmoita, yritän tehdä sen.
Kaulakoru Superduo lasihelmet, korutarvikkeet, helmikauppa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!

Helmityöalustat

Olemme tuoneet kauppaamme täysin uudet helmityöalustat sekä siemenhelmien lajittelijan . Siemenhelmen lajittelija on erityisen hyödyllinen...

Suositut